Bezorging & bezorgkosten

BEZORGING EN BEZORGKOSTEN

EYELOVELINGERIE is in Nederland gevestigd maar levert ook aan klanten in België.

BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË

Bestellingen binnen Nederland en België worden door EYELOVELINGERIE via de pakketservice van PostNL bezorgd..

We streven er naar om jouw order direct de eerstvolgende werkdag te verwerken. De levertijd bedraagt bij directe betaling doorgaans 1 werkdag. In het weekend geplaatste orders worden op maandag verwerkt. Jouw bijdrage voor verzending binnen Nederland bedraagt € 6,95 ongeacht gewicht of aantal artikelen. Als je in België woont betaalt u € 7,50 voor de verzending.

GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN DE € 75,00

Voor bestellingen boven de € 75,00 berekenen wij geen verzendkosten. Het kan voordelig zijn om bij je bestelling daarmee rekening te houden.

BEKIJK ORDER- EN VERZENDSTATUS ONLINE

Je kunt de status van je bestelling(en) altijd vinden onder ‘order status’ in jouw account. Mocht de levertijd uitlopen, dan ontvang je van ons op tijd bericht. Wanneer jouw bestelling verzonden is, ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace nummer van PostNL. Hiermee kan je de verzendstatus van je pakket volgen op PostNL.

Jouw bestelling heeft als status ‘verzonden’, maar je hebt na 3 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via sales@eyelovelingerie.nl, dan achterhalen wij de bezorgstatus van jouw bestelling bij PostNL.

VOORRAAD

Wij doen ons uiterste best om onze website zo actueel mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat er onverhoopt een artikel niet meer leverbaar is. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Het kan tevens voorkomen dat artikelen wel leverbaar zijn, maar niet direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Jouw bestelling krijgt dan de status van back-order. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om u te informeren over de levertijd.

top