Ruilen & retourneren

Ná ontvangst van de bestelde artikelen heeft u volgens de wet “Kopen of Afstand” recht op een afkoelingsperiode van veertien (14) kalenderdagen. Deze periode gaat in vanaf het moment dat u de bestelling heeft ontvangen. Ben je niet tevreden dan kan je binnen die periode de bestelling of een deel van de bestelling voldoende gefrankeerd terugsturen. Artikelen die verkocht zijn als set, kunnen ook uitsluitend als set geretourneerd worden.

Het recht op retouren en/of ruilen is niet van toepassing op die artikelen waarbij in de omschrijving specifiek en duidelijk is aangegeven dat deze mogelijkheid er niet is. Dit kan eventueel ook van toepassing zijn op specifieke aanbiedingen of uitverkoop.

VOOR HET RETOURNEREN OF RUILEN GELDEN DE VOLGENDE VOORWAARDEN:

Jouw bestelling is voor de verzending al gecontroleerd op fouten. Mocht er desondanks iets fout zijn gegaan met de bestelling, past het niet of voldoet het niet aan de verwachtingen dan kan je dat ons – het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 kalenderdagen ná ontvangst van je bestelling – laten weten. Stuur hiervoor een mail naar sales@eyelovelingerie.nl met vermelding van het ordernummer, een beschrijving van het artikel en de klacht of redenen van retourneren. Ná deze periode gaan we er vanuit dat alles volgens afspraak is geleverd en u tevreden bent met de bestelling.

Wil je het artikel ruilen voor een andere maat, dan verzoeken wij je om het artikel retour te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen in onze webshop. Je doorloopt het bestelproces dus nogmaals. Stuur ook in dit geval een mail naar sales@eyelovelingerie.nl.

Je verzendt de te retourneren artikelen op eigen kosten. Retouren, welke per post verzonden worden, dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden NIET in ontvangst genomen en derhalve NIET gecrediteerd. Maak bij retourzending altijd gebruik van een track & trace verzending. Mochten onverhoopt retouren niet bij ons aankomen, dan kan je altijd aantonen dat het wel verzonden is. Stuur het in ieder geval nooit ‘retour afzender’. Jouw retour komt dan terecht bij de vervoerder of je krijgt het zelf weer terug.

Je ontvangt een bevestiging per e-mail zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen en afgehandeld. Mits voldaan, vindt restitutie plaats van het volledige orderbedrag of deel van het orderbedrag dat betrekking heeft op het betreffende artikel. Restitutie vindt plaats uiterlijk binnen veertien (14) werkdagen ná de bevestiging van ontvangst van jouw retour door sales@eyelovelingerie.nl.

Wij nemen artikelen niet terug indien zij niet meer in originele staat zijn, zoals:

– de artikelen gedragen of gewassen zijn;
– de artikelen niet meer voorzien zijn van de originele labels;
– je hebt geprobeerd zelf een gebrek te herstellen.

I.v.m. hygiëne en/of door het type artikel kunnen de volgende artikelen niet worden geruild indien de verpakking is geopend en het artikel is gepast. Ruilen is bij deze artikelen uitsluitend mogelijk bij ongeopende verpakking:

– strings, slips & boxers
– stockings, panty’s, body’s en bodystockings

De te retourneren artikelen kan je, ongedragen (passen kan natuurlijk wel met uitzondering van hierboven genoemde artikelen) en in ongeschonden staat, in de onbeschadigde (voorzover mogelijk) originele verpakking en voldoende gefrankeerd sturen naar:

BOHLDING NEW MEDIA
EYELOVELINGERIE.NL
Laan van Kronenburg 14
1181 AS AMSTELVEEN

top